Vaihto ja palautus verkkokaupassa

Tilaamillasi tuotteilla on 21 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Vaihto- ja palautustapauksissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme (info@tade.fi). Vastauksena saat tarkemmat ohjeet, miten asian kanssa edetään.
Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Palautusosoite:

Skandinavinen sisustus Oy
Keimolanmäentie 11 ovi 76,
01700 VANTAA

Palautusohjeet

Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennen palautusta sähköpostitse osoitteeseen info(a)tade.fi tai puhelimitse numeroon 041 483 6173 (ark. klo 10:00 – 16:00).

Palautuksissa tuote on pakattava erilliseen pakettiin ja hyvin pehmusteltuna. Käytä apunasi tuotteen mukana saapuneita pakkausmateriaaleja. Jos ohjeita ei selvästikään ole noudatettu, tuotteen tilaaja on vastuussa mahdollisesta vahingosta.

Palautuskustannukset

Kuluttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Vaihtoehtoisesti voimme järjestää palautuksen puolestasi kuljetuspalvelumme kautta koko Suomessa. Kuljetuspalvelumme hakee palautettavat tuotteet antamastasi osoitteesta eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin pakata tuotteet. Palvelun hinta on 49€. Ajankohta ja laskutus tulee sopia erikseen asiakaspalvelun kautta.

  • Ostoskori on tyhjä.